محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است حمایت طوایف بلوچ از پیام رهبر انقلاب اسلامی بیانیه شورای عالی امنیت ملی درباره تفاهم ایران و آمریکا قالیباف: گوش به فرمان اوامر رهبر انقلاب هستیم پاکستان تردد تجار از مرز زمینی‌ به ایران را از سر گرفت اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه سپاه: ملت عزیز و رزمندگان اسلام پشتوانه دولتمردان خود هستند

پسر شمخانی تحریم شد!

پسر شمخانی تحریم شد! نشریه بلومبرگ در گزارشی به افزوده شدن نام حسین شمخانی به فهرست تحریم‌های اروپا پرداخته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۱ - ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۲۸۴۱۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ نشریه بلومبرگ در گزارشی به افزوده شدن نام حسین شمخانی به فهرست تحریم‌های اروپا پرداخته است. این نشریه در گزارش خود آورده است: اتحادیه اروپا یک بازرگان برجسته نفتی ایرانی و چندین شرکت وابسته به او را در چارچوب تازه‌ترین دور از تحریم‌ها علیه روسیه به دلیل جنگ در اوکراین هدف قرار داد.

حسین شمخانی که فرزند علی شمخانی به فهرست تحریم‌های این بلوک افزوده شده است. اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد شمخانی به دلیل نقشش در تجارت نفت روسیه و به‌عنوان «یکی از بازیگران محوری» در ناوگان موسوم به «ناوگان سایه» این کشور تحریم شده است.

معرفی شرکت‌های تحریم‌شده مستقر در دوبی

اتحادیه اروپا همچنین شرکت‌های مستقر در دوبی به نام‌های «گروه آدمیرال» و «میلاووس گروپ ال‌تی‌دی» را که متعلق به حسین شمخانی هستند، هدف تحریم قرار داده است.

در بیانیه اتحادیه اروپا آمده است: «حسین شمخانی در بخشی از اقتصاد فعالیت دارد که منبع درآمدی قابل‌توجه برای دولت فدراسیون روسیه محسوب می‌شود.»

گزارش بلومبرگ درباره شبکه نفتی شمخانی

تحقیقات خبرگزاری بلومبرگ در سال گذشته نشان داد که شبکه شمخانی به یکی از بازیگران اصلی در صادرات نفت روسیه و ایران تبدیل شده و صندوق سرمایه‌گذاری پوششی با دفاتری در لندن، دوبی و ژنو برای مدیریت درآمد‌های حاصل از این فعالیت‌ها تأسیس کرده است.

با این حال، شمخانی همواره گزارش‌های بلومبرگ درباره فعالیت‌های تجاری خود را به چالش کشیده و آنها را رد کرده است.

هدف تحریم‌ها، کاهش درآمد نفتی کرملین

آخرین دور از تحریم‌های اتحادیه اروپا با هدف کاهش هرچه بیشتر درآمد‌های انرژی کرملین، به‌ویژه از محل صادرات نفت خام به هند و چین اعمال شده است.

در چارچوب این بسته جدید، این بلوک همچنین سقف قیمت نفت روسیه را کاهش داده است./ اقتصاد آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار